Agenda wedstrijden

7 april        L. v.d. Meer Bokaal     Aalsmeer

Dag                             Tijd                               Doelgroep
Donderdag                 17.15 - 18.00              alle zwemmers
Zondag                       08.30 - 10.00              alle zwemmers op uitnodiging

Lenie van der Meer Bokaal 2018

Op zondag 18 februari 2018 organiseerde Stichting Meer Armslag, in samenwerking met Zwemvereniging Oceanus, weer haar jaarlijkse zwemwedstrijd in zwembad De Waterlelie om de Lenie van der Meer bokaal. Alles werd uit de kast getrokken om er weer een sportieve zwemwedstrijd van te maken. Begin van de middag werd het zwembad door vele vrijwilligers omgetoverd tot een wedstrijdomgeving waar ruimte was voor publiek en natuurlijk voor de wedstrijdzwemmers en hun begeleiding. Ook was er een hoek ingericht waar de zwemmers, wedstrijdofficials en publiek fruit konden halen wat beschikbaar werd gesteld door de fa Levarht. Dit jaar werd er deelgenomen door vier zwemverenigingen waaronder Het Y uit Amsterdam, Z.V.W ’74 uit Westervoort, Z.C. de Vuursche uit Baarn en natuurlijk Zwemvereniging Oceanus uit Aalsmeer. Deze verenigingen namen een grote groep zwemmers mee die stond te popelen om van start te gaan. Even voor 14.00 uur opende Mike Multi de wedstrijd en memoreerde nog even hoe Lenie van der Meer begaan was met het zwemmen van mensen met een beperking. Om 14.00 uur startte de wedstrijd onder toeziend oog van wedstrijdleiding en tijdwaarnemers. Door een uniek rekensysteem toe te passen konden de zwemmers met een beperking zich meten met de valide zwemmers zodat eenieder in aanmerking kon komen voor de felbegeerde Lenie van der Meer bokaal. Na een spannende onderlinge strijd werd bij de overall heren Ruben van Vierzen de winnaar van de bokaal en mocht bij de overall dames EsmeeAnne Meulmeester de bokaal in ontvangst nemen.

Op naar de Lenie van der Meer bokaal 2019.